Blogosfera culinara

Bucataria Cameliei

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Varza acra cu afumatura si masline negre

Data:14.02.2011

-3 verze acre-200g masline negre-1,2kg scarita (a mea s-a nimerit cu putine coaste si multa carne... articol complet

Salata cu telemea de vaca taiata cubulete

Data:12.02.2011

-1 salata-1 ardei rosu-1 ceapa rosie-1 castravete-1 legatura de patrunjel-2 rosii mari-150g... articol complet

Orzul verde

Data:12.02.2011

Remediile din orz verde, recoltat înainte de înspicare, sunt considerate cele mai simple şi... articol complet

Andiva

Data:12.02.2011

Amaruie si suculenta, andiva (Cichorium endivia) nu este chiar pe gustul oricui. Cine i-a... articol complet

Ananas

Data:12.02.2011

Ananasul a fost decoperit in Brazilia, in 1555, de catre Jean de Lery. El este un fruct delicios,... articol complet

Piperul de Sichuan

Data:12.02.2011

(Zanthoxyllum piperitum) Unul din condimentele clasice ale bucatariei chinezesti. Nu e iute, insa... articol complet

Piper de Cayenne

Data:12.02.2011

De fapt nu e un piper ci un ardei iute, o varietate de Capsicum frutescens (alaturi, de pilda, de... articol complet

Mancare de castraveti murati cu carne de porc

Data:12.02.2011

Mancarica aceasta imi aduce aminte de copilarie. Mi-o facea bunica mea, dar ea curata castravetii... articol complet

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Data:11.02.2011

Ce repede mai trece si timpul asta. A trecut o gramada de vreme de cand nu am mai scris pe blog,... articol complet

Chiftele cu orez

Data:24.09.2010

Uf! Da' greu mai e toamna pentru o gospodina. Are atat de multa treaba (asta daca vrea). Mie mi... articol complet

Aperitiv rece cu ton

Data:20.09.2010

Placerea mea si a lui Alex sunt aperitivele si salatele. Daca ar fi dupa noi am manca numai asa.,... articol complet

Foccacia cu rosii uscate

Data:16.09.2010

Tare buna mai este si bucataria asta italieneasca. Ma mir cum de italienii nu sunt grasi. Noi... articol complet

Conopida cu maioneza

Data:14.09.2010

Cum conopida o gasiti pe tot parcursul anului o puteti face cu maioneza oricand pentru ca este... articol complet

Varza acra cu masline la cuptor

Data:14.09.2010

Tot o reteta din iarna trecuta pe cand era butoiul plin de varza (dar nici acum nu mai are mult... articol complet

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Data:14.09.2010

Dupa cum se deduce din titlu, aceasta este o reteta din iarna trecuta, pe care abia acuma o... articol complet

Salata de ton

Data:13.09.2010

Dupa o convalescenta indelungata si un concediu linistit, iata-ma din nou la treaba la bucatarie.... articol complet

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Data:11.07.2010

De regula evit cuvantul yena si spun vas termorezistent, dar acum mi s-a parut prea lung titlul.... articol complet

Bors de pangasius

Data:11.07.2010

Chiar cineva pe blog imi scria cat de nociv este pangasius, dar eu nu cred. Nu cred pentru ca nu... articol complet

Salam de biscuiti

Data:11.07.2010

Salamul de biscuiti imi aduce aminte de copilarie, cand imi facea bunica mea. Eu l-am mai... articol complet

Salata cu sunca York

Data:06.07.2010

O salata e intotdeauna binevenita, dar cu conditia sa o mananci imediat ca incepe sa-si piarda... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]