Reţete culinare gustoase şi uşor de preparat
Coltunasi cu branza cheddar si salvie
Data:04.12.2010Din faina, apa, zahar, sare, ulei si drojdie se framanta un aluat care se pune apoi la cald si se... articol complet
Tarta cu prune
Data:22.09.2010Din faina, praf de copt, 100g zahar, 1 galbenus si untul moale se framanta un aluat care se... articol complet
Bautura racoritoare cu piersici, mere si menta
Data:21.09.2010Intr-o carafa mare se pune sucul de mere, zeama de la o lamaie, apa plata, zahar dupa gust si se... articol complet
Tiramisu cu mure
Data:20.09.2010Pentru prajitura tiramisu cu mure avem nevoie de 2 oua, pe care le spargem si separam albusurile... articol complet
Tocana din carne de porc cu turte pufoase
Data:19.09.2010Carnea de porc se taie cuburi mici si se prajeste timp de 10 minute in ulei, amestecand pana se... articol complet
Coltunasi cu telemea de oaie si verdeturi
Data:13.09.2010Din faina, apa, zahar, sare, ulei si drojdie se framanta un aluat care se pune apoi la cald si se... articol complet
Strudel cu visine
Data:12.09.2010Se freaca untul moale impreuna cu faina si sarea pana cand se obtine o gramajoara de firimituri.... articol complet
Cartofi impachetati in bacon
Data:09.09.2010Cartofii se spala si se fierb aproximativ 20 de minute, trebuie sa nu fie complet fierti, sa... articol complet
Briose cu mascarpone si mure
Data:30.08.2010Se vor folosi 2 castroane, in primul se amesteca faina, sarea si praful de copt iar in al... articol complet
Jambon cu sos barbeque
Data:04.08.2010Jambonul se taie in fasii subtiri care se prajesc in ulei 10-12 minute la foc moderat. Peste... articol complet
Inghetata de zmeura
Data:03.08.2010Intr-un bol se amesteca zaharul cu oul crud pana cand se dubleaza in volum apoi se adauga frisca... articol complet
Desert cu branza si caise
Data:02.08.2010Din drojdie, 1 lingurita de zahar si putin lapte caldut se face o maia care se lasa la dospit... articol complet
Budinca de cirese
Data:01.08.2010Ciresele se spala, se curata de samburi si se aseaza intr-o tava inalta tapetata cu unt. Ouale se... articol complet
Tiramisu cu zmeura
Data:26.07.2010Pentru prajitura tiramisu cu zmeura avem nevoie de 2 oua, pe care le spargem si separam... articol complet
Piept de pui la gratar cu salata si maioneza
Data:26.07.2010Pieptul de pui se spala cu apa rece si se sterge cu un servetel absorbant. Se taie felii, se... articol complet
Briose cu nuci si visine
Data:20.07.2010Nucile se macina fin si se introduc intr-un bol in care adaugam faina, praf de copt si... articol complet
Serbet de pepene galben
Data:19.07.2010Pepenele galben se decojeste, i se scot samburii, se taie cuburi si se pasereaza cu ajutorul... articol complet
Langosi
Data:19.07.2010Cartofii se curatata de coaja, se spala, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au... articol complet
Bautura racoritoare din piersici, mere si lamaie
Data:18.07.2010Marul se decojeste, se taie cuburi si se pune intr-o carafa mare, se adauga apoi zeama de la 2... articol complet
Pui cu ciuperci in sos de rosii picant
Data:13.07.2010Pulpele de pui se prajesc in friteuza 5-7 minute la 160 grade, sau intr-o tigaie in ulei incins.... articol complet