Rahela Velicu

6

Bucataras
Chef

Zimnicea, judet Teleorman

Bucataras din 27.09.2014

RETETE609
PRIETENI184
Retete / Retete Delikat

Pastai verzi cu chili si pasta de ardei

In Retete Delikat la 31 Iul 2018

Taiem pastaile in 3-4 si le punem 20 de minute la fiert in apa cu sare. Usturoiul il pisam, adaugam 1 cana de apa si pasta de ardei si acest amestec il adaugam pastailor. Adaugam rozmarin si ierburi de gradina. Acoperim cratita si lasam inca 15-20 de minute la fiert. Adaugam un praf de chilli...

Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel

In Retete Delikat la 30 Iul 2018

Taiem ceapa julien, morcovul si dovlecelul le dam pe razatoarea mare. Le punem impreuna la calit in cele 50 ml ulei. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam 2-3 cani de apa, pasta de ardei, acoperim cratita cu un capac si lasam 25 de minute la fiert. Carnatii ii prajim separat si ii adaugam in...

Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor

In Retete Delikat la 12 Iul 2018

Aluatul de foietaj il lasam la dezghetat. Il portionam in patrate de marimea dorita. Rosiile le taiem cuburi, usturoiul il tocam cat mai marunt sau il dam pe razatoarea mica si il adaugam peste rosii. Adaugam sare, cimbrisor, busuioc tocat marunt si ierburile de gradina.  Punem pe...

Tort de orez cu piept de pui

In Retete Delikat la 11 Iul 2018

Taiem pieptul de pui cubulete, il amestecam cu condimentul pentru pui de la delikat ( il puteti inlocui cu sare, ardei boia dulce, ardei boia iute si piper) si il punem la prajit in ulei incins. Intre timp, taiem pastaile, feliem dovlecelul si le punem separat la fiert pentru 15-20 de minute....

Paine cu telemea, marar si ierburi italiene

In Retete Delikat la 26 Iun 2018

Mai intai framantam aluatul pentru paine. Amestecam laptele cu apa calduta si dizolvam drojdia in el. Punem faina toata intr-un bol, adaugam amestecul de drojdie, 1 lingurita de zahar si uleiul si amestecam usor. Adaugam si sarea si incepem sa framantam aluatul. Il acoperim si-l lasam 1 ora la...

Paste cu dovlecei si piept de pui

In Retete Delikat la 25 Iun 2018

Taiem pieptul de pui si il punem la calit in 2-3 linguri de ulei. Lasam pe foc doar pana cand se patrunde pieptul de pui si devine albicios ( nu prajim). Adaugam ceapa taiata julienne si mai lasam 3-4 minute pe foc. Adaugam apoi rosiile taiate cuburi si dovlecelul taiat rondele. Adaugam si...

Musaca de dovlecei cu carne de porc

In Retete Delikat la 19 Iun 2018

Mai intai taiem dovleceii rondele, le dam un praf de sare si-i lasam deoparte. Ceapa o tocam marunt si o punem la calit pentru 3-4 minute. Adaugam rosiile date pe razatoare si lasam pana cand scad putin ( 7-8 minute). Adaugam carnea si o lasam sa se patrunda bine, inca 7-8 minute. Adaugam...

Pui pe sticla cu ostropel

In Retete Delikat la 10 Iun 2018

Pregatim mai intai puiul. Il ungem pe toata suprafata si in interior cu condiment pentru pui de la DELIKAT. Umplem o sticla de 500 ml cu apa si cu 2 linguri de ulei. Asezam puiul pe sticla si il punem intr-o tava. Dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 55-60 de minute si din cand in cand mai...

Cartofi noi cu rozmarin

In Retete Delikat la 7 Iun 2018

Mai intai razuim coaja cartofilor cu un cutit, ii spalam bine si ii punem intr-un bol. Adaugam uleiul, rozmarinul, sare, piper si ardei boia si amestecam bine. Transferam cartofii intr-un vas de yenna, punem si usturoiul curatat de coaja si ii dam la cuptor pentru 45-50 de minute. ...

Chiftelute de pui cu dovlecel si sos cu ciuperci

In Retete Delikat la 6 Iun 2018

Mai intai fierbem pieptul de pui. Dupa ce a fiert, punem in robotul de bucatarie cele 2 cepe de carnea de pui si le tocam. Punem carnea intr-un bol, adaugam 2 oua, marar tocat marunt, usturoiul si dovlecelul dat pe razatoarea mica si apoi stors bine de zeama, condimentele pentru chiftele de la...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 13.12.2021

Pui cu legume la cuptor

publicat la 12.12.2021

Fasole batuta

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]