Dezastru ciorbe cu smantana

17.08.2016 / 08:52

Nick: Cooknewbie
Bucataras incepator
Bucataras din: 17.08.2016
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

 Buna! 

Tocmai ce încep să învăț să gătesc. Am încercat ieri o rețetă de ciorba cu perișoare fără borș, la care am adăugat ou cu smântână. Ideea era ca supa sa nu fie acră, cum gustă cea inacrita cu borș sau lămâie. Imediat după ce a fost gata era bună dar, la foarte puțin timp a devenit acră . 

Nu stiu care este problema. Am folosit linguri spălate de fiecare dată când am gustat ca să nu contaminez ci bacteriile din gura, am încercat să răcesc ciorba cât de repede am putut...Nu e prima oară când pățesc asta. S-a mai lovit careva de problema asta?

Citeaza

19.08.2016 / 08:43

Nick: diaconta
Bucataras Minunat
Bucataras din: 27.07.2010
Retete: 679
Scrie-i mesaj privat

Cooknewbie a spus:

 Buna!  Tocmai ce încep să învăț să gătesc. Am încercat ieri o rețetă de ciorba cu perișoare fără borș, la care am adăugat ou cu smântână. Ideea era ca supa sa nu fie acră, cum gustă cea inacrita cu borș sau lămâie. Imediat după ce a fost gata era bună dar, la foarte puțin timp a devenit acră .  Nu stiu care este problema. Am folosit linguri spălate de fiecare dată când am gustat ca să nu contaminez ci bacteriile din gura, am încercat să răcesc ciorba cât de repede am putut...Nu e prima oară când pățesc asta. S-a mai lovit careva de problema asta?

Eu mereu dreg ciorbele cu ou (galbenus) si smantana ,tocmai pentru ca nu-mi plac ciorbele acrite cu bors,dar nu am patit sa se acreasca din aceasta cauza. Initial am crezut ca poate ai lasat-o prea mult inainte de a o pune la frigider,dar daca spui ca ai racit-o si ai pus-o la frigider,nu e asta problema. S-ar putea sa fie vorba de calitatea smantanii.Pentru a drege ciorba,e nevoie de o smantana foarte grasa si proaspata.

Citeaza

09.09.2016 / 23:21

Nick: Ina
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 521
Scrie-i mesaj privat

Cooknewbie a spus:

 Buna!  Tocmai ce încep să învăț să gătesc. Am încercat ieri o rețetă de ciorba cu perișoare fără borș, la care am adăugat ou cu smântână. Ideea era ca supa sa nu fie acră, cum gustă cea inacrita cu borș sau lămâie. Imediat după ce a fost gata era bună dar, la foarte puțin timp a devenit acră .  Nu stiu care este problema. Am folosit linguri spălate de fiecare dată când am gustat ca să nu contaminez ci bacteriile din gura, am încercat să răcesc ciorba cât de repede am putut...Nu e prima oară când pățesc asta. S-a mai lovit careva de problema asta?

Cred ca de vina a fost smantana,  eu am patit-o de la iaurt...

Cum zice Diaconta, alege sa folosesti smantana foarte proaspata si mai grasa 

Citeaza

12.01.2017 / 22:25

Nick: violeta30
Bucataras grozav
Bucataras din: 17.08.2013
Retete: 141
Scrie-i mesaj privat

Cooknewbie a spus:

 Buna!  Tocmai ce încep să învăț să gătesc. Am încercat ieri o rețetă de ciorba cu perișoare fără borș, la care am adăugat ou cu smântână. Ideea era ca supa sa nu fie acră, cum gustă cea inacrita cu borș sau lămâie. Imediat după ce a fost gata era bună dar, la foarte puțin timp a devenit acră .  Nu stiu care este problema. Am folosit linguri spălate de fiecare dată când am gustat ca să nu contaminez ci bacteriile din gura, am încercat să răcesc ciorba cât de repede am putut...Nu e prima oară când pățesc asta. S-a mai lovit careva de problema asta?

 Am patit-o si eu din cauza lactatelor (smanta si iaurt). Trebuie luat in seama ca nu toate produsele lactate sunt naturale sau ceea ce scrie pe eticheta. Am descoperit produsele lactate de la Metro sub marca Baciul. Am facut ciorba de burta si radauteana cu aceste produse si nu s-au branzit ca cele de la Kaufland sau Lidl (marca lor). Recomand produsele Baciul - si nu, nu este reclama, chiar am fost multumita de calitate ;)

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro