modules/forum/post.tpl

Anunt umanitar

27.01.2017 / 12:53

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 616
Scrie-i mesaj privat

Dragii nostri bucatarasi,

Am aflat cu totii situatia dificila prin care trece un membru al comunitatii noastre, respectiv Bucataras Diana. https://www.bucataras.ro/articole/intamplari-din-viata-mea-80082.html

Toti bucatarasii au fost foarte impresionati de aceasta situatie si multi dintre voi s-au si oferit sa ajute, solicitandu-ne sprijinul în acest sens. Iata motivele pentru care initiem aici un topic nou, prin care dorim să dăm o mână de ajutor. Am rugat-o pe Diana să accepte brațele noastre deschise și am asigurat-o ca solidaritatea umana este o valoare pe care comunitatea noastră o prețuiește. Cei care doresc sa facă donații de orice valoare pentru cazul Dianei o pot face în contul: RO52BTRLRONCRT0121369001, deschis la banca Transilvania pe numele Balan Constantin, suc. Bucuresti. Donațiile sunt anonime. Este cel mic gest pe care îl putem face în această situație dificila, în care oricare dintre noi se poate regăsi fără veste.

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 30.01.2017 11:11:42

Citeaza

28.01.2017 / 15:16

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Dragii nostri bucatarasi, Am aflat cu totii situatia dificila prin care trece un membru al comunitatii noastre, respectiv Bucataras Diana. https://www.bucataras.ro/articole/intamplari-din-viata-mea-80082.html Toti bucatarasii au fost foarte impresionati de aceasta situatie si multi dintre voi s-au si oferit sa ajute, solicitandu-ne sprijinul în acest sens. Iata motivele pentru care initiem aici un topic nou, prin care dorim să dăm o mână de ajutor. Am rugat-o pe Diana să accepte brațele noastre deschise și am asigurat-o ca solidaritatea umana este o valoare pe care comunitatea noastră o prețuiește. Cei care doresc sa facă donații de orice valoare pentru cazul Dianei o pot face în contul: RO52BTRLRONCRT0121369001, deschis la banca Transilvania pe numele Balan Constantin, suc. Bucuresti. Donațiile sunt anonime. Este cel mic gest pe care îl putem face în această situație dificila, în care oricare dintre noi se poate regăsi fără veste.

 Pentru ordine de plata , la numele titulatului trebuie mentionat  " Balan Constantin "    Sanatate multa si putere, Diana!  

Citeaza

28.01.2017 / 21:10

Nick: ladydi
Bucataras senzational
Bucataras din: 18.04.2015
Retete: 211
Scrie-i mesaj privat

Ina a spus:

 Pentru ordine de plata , la numele titulatului trebuie mentionat  " Balan Constantin "     Sanatate multa si putere, Diana!  

 Nu am spus nimic pana acum pentru ca efectiv nu am cuvinte....

 Nu pot decat sa va multumesc Ina, Costel si Bucataras!

 Multumesc tuturor pentru gandurile bune, pentru felul in care ne-ati primit in "familia" voastra minunata. Multumesc! Vorba lui Aurelian Temisan: "sunt momente in care cuvintele pot murdari.."

Acest mesaj a fost modificat de ladydi
Ultima editare: 28.01.2017 21:11:01

Citeaza

29.01.2017 / 13:17

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

ladydi a spus:

 Nu am spus nimic pana acum pentru ca efectiv nu am cuvinte....  Nu pot decat sa va multumesc Ina, Costel si Bucataras!  Multumesc tuturor pentru gandurile bune, pentru felul in care ne-ati primit in "familia" voastra minunata. Multumesc! Vorba lui Aurelian Temisan: "sunt momente in care cuvintele pot murdari.."

 Noi nu am facut nimic, iar tu nu trebuie sa spui nimic. Tu trebuie sa mergi mai departe si sa te poti intoarce cat mai repede si in siguranta  in casuta ta. 

Ma rog la Dumnezeu sa nu ajung sa trec prin astfel de greutati pentru ca stiu cata munca am depus pentru ceea ce am si cat de mult tin la toate lucrurile mele , indiferent cat sunt de marunte. 

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]