Intr-un vas mai mare pun ingredientele uscate si se amesteca cateva minute cu o lingura de lemn pentru o buna omogenizare.Margarina Rama ,aflata la temperatura camerei se adauga peste faina urmand laptele caldut.Se foloseste un mixer, la...
Din lapte, faina, drojdie, sare, ulei se framanta un aluat elastic care se lasa sa creasca. Se imparte in doua sau trei si se intind discuri nu foarte mari.
Se ung blaturile cu sos , se aseaza feliile de salam si deasupra felii de...
Din faina, sare, drojdie, unt , apa se framnata un aluat care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se imparte in doua, se intind doua discuri pe care se distribuie felii de ardei, masline feluiate, branza rasa. Se bat ouale si cu o...
Din drojdie, faina, sare, apa si margarina se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut pentru 30 minute.
Vanata se coace si se lasa la scurs apoi se desface in suvite care se taie in bucati mai mari.
Aluatul se imaprte in...
Din faina , apa calduta, sare, drojdie si untura se framanta un aluat ferm dar elastic care se lasa la crescut 20-30 minute.Aluatul crescut se framanta iar putin apoi se intinde o foaie cu care se imbraca o tava unsa in prealabil....
Din unt, apa, sare, galbenus, drojdie si faina se framanta un aluat elastic care se lasa la crescut pentru 30 minute la loc cald.Cand aluatul a crescut cu mana unsa se intinde o foaie de aluat cat mai rotunda ridicand putin marginile....
Piinici dulci cu cereale
Intr-un vas mai mare pun ingredientele uscate si se amesteca cateva minute cu o lingura de lemn pentru o buna omogenizare.Margarina Rama ,aflata la temperatura camerei se adauga peste faina urmand laptele caldut.Se foloseste un mixer, la...