1.Pregatim perisoarele: carne tocata , 1 ou, verdeata, sare, piper, orez
2. Razuim radacinoasele si le punem in oala la calit cu putin ulei d emasline. Adaugam fasolea taiata feliute,...
Se curata pulpele de piele, se taie in doua si se pun la fiert in apa clocotita. Se pune putina sare si se spumeaza de cate ori este nevoie. Canf furculita intra usor in carne este gata (nu lasam...
Aluat-Intr-un bol punem 300 g faina,zaharul,zaharul vanilat,sare,facem o gaura in mijloc adaugam galbenusurile,untura la temperatura camerei si incepem sa framantam un aluat omogen(daca este nevoie...
Pentru astazi am ales
Ciorba de perisoare
1.Pregatim perisoarele: carne tocata , 1 ou, verdeata, sare, piper, orez 2. Razuim radacinoasele si le punem in oala la calit cu putin ulei d emasline. Adaugam fasolea taiata feliute,...
Pulpe de pui pane
Se curata pulpele de piele, se taie in doua si se pun la fiert in apa clocotita. Se pune putina sare si se spumeaza de cate ori este nevoie. Canf furculita intra usor in carne este gata (nu lasam...
Mini tarte cu struguri
Aluat-Intr-un bol punem 300 g faina,zaharul,zaharul vanilat,sare,facem o gaura in mijloc adaugam galbenusurile,untura la temperatura camerei si incepem sa framantam un aluat omogen(daca este nevoie...