Lasati branza de vaci la scurs pentru cca 2-3 ore;
Montati vasul de inox al malaxorului (eu am folosit un Ankarsrum) , atasamentul pentru plamadit (la cca 2-3...
Sfaramam branza sarata si o amestecam cu branza proaspata.
Adaugam ouale, zaharul, coaja de lamaie, zaharul vanilat si presaram bicarbonatul pe intreaga suprafata a compozitiei, apoi presaram si...
Am pus drojdia in laptele cald si am adaugat o lingurita de zahar brut. Am lasat cam 5 min cat sa se umfle.
Intr-un castron, am pus branza de vaci, zaharul brut si ouale. Am amestecat toata...
Pentru astazi am ales
Papanasi cu dulceata de capsuni by Alex Teacher
Lasati branza de vaci la scurs pentru cca 2-3 ore; Montati vasul de inox al malaxorului (eu am folosit un Ankarsrum) , atasamentul pentru plamadit (la cca 2-3...
Papanasi cu amestec de branza si pesmet
Sfaramam branza sarata si o amestecam cu branza proaspata. Adaugam ouale, zaharul, coaja de lamaie, zaharul vanilat si presaram bicarbonatul pe intreaga suprafata a compozitiei, apoi presaram si...
Papanasi cu smantana si topping delicios de visine
Am pus drojdia in laptele cald si am adaugat o lingurita de zahar brut. Am lasat cam 5 min cat sa se umfle. Intr-un castron, am pus branza de vaci, zaharul brut si ouale. Am amestecat toata...