Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
Bucatarassuprem
Bucuresti
Bucataras din 19.07.2008
Cel mai bine este sa incepi cu umplutura de mere, pentru ca dureaza putin mai mult. Curata merele si pune-le in bolul apa rece si zeama de lamaie, ca sa nu oxideze. Da-le apoi pe razatoare si stropeste-le cu zeama de lamaie. Pune untul
publicat la 23.04.2024
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
Voturi:24
Voturi:2
Voturi:46
In cont 114
Set de 2 borcane de depozitare
Veioza OSVINO, LED
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 17:28
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
de Rocsi 9
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
MotanLaOale
Rocsi
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu mere si bezea
Cel mai bine este sa incepi cu umplutura de mere, pentru ca dureaza putin mai mult. Curata merele si pune-le in bolul apa rece si zeama de lamaie, ca sa nu oxideze. Da-le apoi pe razatoare si stropeste-le cu zeama de lamaie. Pune untul