In zona noastra se foloseste pentru jumari 3/4 din grasimea porcului, iar din 1/4 se face sunca.
Se taie grasimea curatata de sorici in fasii subtiri de 4 cm, iar fasiile se taie in cuburi cu...
Din cele doua verze murate, scoatem foi cat mai egale ca dimensiune, le taiem cotoarele astfel incat sa le putem rula cu usurinta si sarmalele sa aiba un aspect frumos.
Pregatim umplurura...
Mod de preparare aluat:
Eu am pus toate ingredientele pentru aluat in masina de paine, pe program de framantat si dospit, timp in care m-am ocupat de umplutura cu cacao : se...
Pentru astazi am ales
Jumari de porc
In zona noastra se foloseste pentru jumari 3/4 din grasimea porcului, iar din 1/4 se face sunca. Se taie grasimea curatata de sorici in fasii subtiri de 4 cm, iar fasiile se taie in cuburi cu...
Sarmale cu carne si cimbru
Din cele doua verze murate, scoatem foi cat mai egale ca dimensiune, le taiem cotoarele astfel incat sa le putem rula cu usurinta si sarmalele sa aiba un aspect frumos. Pregatim umplurura...
Cozonac cu crema de nuca
Mod de preparare aluat: Eu am pus toate ingredientele pentru aluat in masina de paine, pe program de framantat si dospit, timp in care m-am ocupat de umplutura cu cacao : se...