Pregăti aluatul astfel: în 100 ml de lapte cald se pun 2 linguri de zahar si drojdia sfaramata, se lasa 10-15 min. pana creste simtitor.
Faina se cerne se pune intr-un linghean...
Recomandat este ca toate ingredientele sa fie tinute la temperatura camerei cu cateva ore inainte de preparare.
Faina trebuie cernuta de doua ori pentru a deveni pufoasa.
Incepem cu...
Am pregatit mai întâi aluatul pentru ca va sta la dospit.
Drojdia am amestecat-o cu zaharul,am pus laptele caldut(nu fierbinte!!!) si faina si am lasat la dospit.
300 g faina cernuta...
Pentru astazi am ales
Cozonac din rulade cu ciocolata
Pregăti aluatul astfel: în 100 ml de lapte cald se pun 2 linguri de zahar si drojdia sfaramata, se lasa 10-15 min. pana creste simtitor. Faina se cerne se pune intr-un linghean...
Cozonac floare, cu nuca si finetti
Recomandat este ca toate ingredientele sa fie tinute la temperatura camerei cu cateva ore inainte de preparare. Faina trebuie cernuta de doua ori pentru a deveni pufoasa. Incepem cu...
Cozonac cu nucă şi scorţişoară
Am pregatit mai întâi aluatul pentru ca va sta la dospit. Drojdia am amestecat-o cu zaharul,am pus laptele caldut(nu fierbinte!!!) si faina si am lasat la dospit. 300 g faina cernuta...