publicat la 09.02.2024
publicat la 09.02.2024
publicat la 09.02.2024
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Voturi:20
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker
Punem apa in vas,punem oasele de vita,setam la functia Boil si lasam 20 minute sa fiarba. Se ia spuma,se scot oasele de vita si punem legumele,ardeiul kapia il taiem cuburi,la fel si...
Ostropel de pui
Portionam puiul si-l rumenim in ulei incins, pe toate partile, intr-o tigaie cu capac. Cand carnea este bine patrunsa o scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas punem usturoiul, rosiile decojite...
Tort cu mascarpone,zmeură şi ciocolată
Blatul de tort l-am pregatit dupa reteta de aici.Este o reteta pe care o folosesc foarte des pentru torturi. Dupa ce blatul s-a racit,l-am taiat în doua pe orizontala si înca odata pe...