Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
Bucatarassuprem
Bucuresti
Bucataras din 19.07.2008
Mai intai fac crema de caramel. Într-o cratiţă punem 400 grame de zahăr şi îl caramelizăm la foc mic, având grijă să nu se ardă. Când zahărul este complet topit şi are o culoare aurie,
publicat la 28.03.2024
publicat la 27.03.2024
publicat la 26.03.2024
Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.
Voturi:9
Voturi:16
Voturi:27
In cont 114
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 recipiente pentru cereale
Lumanare parfumata
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:26
ieri la 15:04
de Ksenya 5
ieri la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
de oanapl 7
15 comentarii
7 comentarii
de RODIMUR 8
de trifadalia 4
6 comentarii
13 voturi
10 voturi
9 voturi
8 voturi
vasimur
Rocsi
MotanLaOale
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca
Mai intai fac crema de caramel. Într-o cratiţă punem 400 grame de zahăr şi îl caramelizăm la foc mic, având grijă să nu se ardă. Când zahărul este complet topit şi are o culoare aurie,