Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Reteta culinara din categoria Rata. Specific Franta. Cum sa faci Piept de rata sous vide, sos de ciocolata neagra si panna cotta cu hrean
publicat la 22.02.2024
publicat la 21.02.2024
publicat la 12.02.2024
Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.
Voturi:32
Voturi:60
Voturi:23
In cont 11
Rola de folie pentru prajituri
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Termometru cu ecran LCD
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 12:15
de laura_n 7
ieri la 17:28
pe 23.04 la 20:52
pe 23.04 la 18:55
de Bucataras 6
pe 23.04 la 10:49
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Piept de rata sous vide, sos de ciocolata neagra si panna cotta cu hrean
Reteta culinara din categoria Rata. Specific Franta. Cum sa faci Piept de rata sous vide, sos de ciocolata neagra si panna cotta cu hrean