Se pune apa in ibric si se pune pe foc mic.Se adauga zaharul vanilat ,scortisoara si cafeaua.Se lasa sa fiarba.
Cand a inceput sa fiarba,opriti focul.Se adauga mierea in momentul servirii !
Spalam murele,le zdrobim cu o furculita si presaram deasupra 2linguri de zahar.Lasam la rece cateva minute.Scurgem de zeama.
Albusurile le batem cu un praf de sare pana se intaresc,apoi punem...
Punem gelatina la hidratat in cele 2 linguri cu apa rece.
Intr-un vas de inox cu fundul dublu (sau pe baie de aburi) punem cei 125 ml. frisca lichida si ciocolata rupta bucatele.
Punem vasul pe...
Pentru astazi am ales
Cafea interactiva
Se pune apa in ibric si se pune pe foc mic.Se adauga zaharul vanilat ,scortisoara si cafeaua.Se lasa sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba,opriti focul.Se adauga mierea in momentul servirii !
Spuma de mure
Spalam murele,le zdrobim cu o furculita si presaram deasupra 2linguri de zahar.Lasam la rece cateva minute.Scurgem de zeama. Albusurile le batem cu un praf de sare pana se intaresc,apoi punem...
Mousse de ciocolata neagra cu visine din visinata si stafide
Punem gelatina la hidratat in cele 2 linguri cu apa rece. Intr-un vas de inox cu fundul dublu (sau pe baie de aburi) punem cei 125 ml. frisca lichida si ciocolata rupta bucatele. Punem vasul pe...