Capul de somn si oasele ramase de la filetarea pestelui se spala si se fierb 15 minute in 2 l apa sarata in care s-a pus si foile de dafin .
Scurgeti pestele pastrand zeama .
Morcovii,...
Pastravul eviscerat se spala cu apa apoi cu otepe exterior . Astfel se indeparteaza rapid stratul lunecos ce este secretat de pielea acestuia .Se sterg cu prosop de hartie .
Sarati pastravii ....
Am dezghetat faia de placinta la temperatura camerei .
Am preparat umplutura amestecand ingredientele date .
Am presarat blatul de lucru cu zahar brun si scortisoara si...
Pentru astazi am ales
Ciorba ungureasca de peste cu ciuperci
Capul de somn si oasele ramase de la filetarea pestelui se spala si se fierb 15 minute in 2 l apa sarata in care s-a pus si foile de dafin . Scurgeti pestele pastrand zeama . Morcovii,...
Pastrav cu sos gorgonzola
Pastravul eviscerat se spala cu apa apoi cu otepe exterior . Astfel se indeparteaza rapid stratul lunecos ce este secretat de pielea acestuia .Se sterg cu prosop de hartie . Sarati pastravii ....
Palmieri cu cacao si cocos - de post
Am dezghetat faia de placinta la temperatura camerei . Am preparat umplutura amestecand ingredientele date . Am presarat blatul de lucru cu zahar brun si scortisoara si...