Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc:
Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa de vanilie. Amestecati bine, bine, pana se...
Iata cum se prepara Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant:
Albusurile trebuie tinute la temperatura camerei.
Intr-un vas incapator, se pun albusurile, un praf de sare si o lingurita de zahar. Se incepe...
Iata cum se prepara Reteta simpla de briose pufoase cu cacao:
Se preincalzeste cuptorul la 170 grade C.
Intr-un vas, se pun faina, sarea, praful de copt, bicarbonatul, cacaua, zaharul. Se amesteca bine cu un tel ca sa se amestece...
Iata cum se prepara Prajitura cu foi si gem de prune:
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu un mixer, apoi se adauga faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu.
Nu folositi toata faina odata, e posibil...
Iata cum se prepara Gogosi pufoase, reteta mamei:
Intr-un castronel, se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar si putina apa calduta. Se lasa pana se face maia.
Separat, in vasul unui robot, se cerne faina, se adauga un praf de sare...
Iata cum se prepara Biscuiti fragezi cu branza sarata: Reteta simpla si gustoasa:
Intr-un vas se pune untul rece, un praf de sare, branza faramitata si faina cernuta cu praful de copt. Se framanta pana se obtine un aluat faramicios, apoi...
Taur
Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site
))))))) ma trezesc tarziu maine ca sa nu vorbesc singura pe aici)
Iata cum se prepara Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella:
Pentru inceput, pregatim ingredientele la indemana. Untul, ouale si laptele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Intr-un castronel, se pun drojdia, o lingurita de...
Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc
Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa de vanilie. Amestecati bine, bine, pana se...