El Pato / Bucuresti

Adresa: Str. Dionisie Lupu, nr. 48
Telefon: 0730 344 810
Site: http://www.facebook.com/pg/restaurantelpato
Email: [email protected]
Specific:
Va invitam la noul restaurant el Pato, mereu dedicat bunului vostru gust pentru preparatele cu rata.Avem placerea sa va avem oaspeti la noul restaurant el Pato de la Gradina Icoanei. Cu un design nou, fostul restaurant Chez Marie Icoanei si-a schimbat numele, dar a pastrat aceleasi standarde ale calitatii si aceeasi echipa, gata oricand sa va intampine cu cea mai mare dedicatie.Veti regasi meniul pe care il bine cunoasteti, dar care cuprinde noi preparate speciale, intr-un registru nou al artei culinare. Si pentru ca preparatele cu rata se afla in topul preferintelor voastre, am ales sa ne schimbam numele in El Pato si sa va surprindem cu un meniu care pune in valoare si mai mult preparatul vostru preferat.El Pato - rata din noul meniu, reprezentata si in logo - este promisiunea noastra ca restaurantul se va ridica mereu la inaltimea asteptarilor voastre.

La 8 ani de la deschiderea acestui restaurant, ne dorim sa va oferim in continuare servicii de cea mai buna calitate si preparate pline de savoare, prin semnatura elPato.Prin noul concept de restaurant ne propunem sa va surprindem placut, la gradul superlativ, de fiecare data cand ne treceti pragul.

Va multumim voua ca ne-ati ales, indeosebi pentru preparatele cu rata pe care le indragiti la fel de mult ca noi.Va invitam sa continuam impreuna, cu aceeasi pasiune pentru bunul gust si pentru bucuria de a fi.

V-am pregatit o multime de surprize in acest sezon.

Ne bucuram sa va avem alaturi si va invitam sa le descoperiti!