Florian Gourmet (Palatul Odeon) / Bucuresti

Adresa: Splaiul Unirii nr. 162, Palatul Odeon
Telefon: 0753 055 090
Site: http://www.facebook.com/floriangourmet/
Email: office@palatulodeon.ro
Specific:
La Florian Gourmet conceptul de fine dining presupune calitate ridicata pe 3 zone importante: meniu, servire si atmosfera!
La Florian Gourmet veti participa la o calatorie printre gusturi si arome, fine dining-ul fiind mai mult decat o experienta gastronomica!Preparatele sunt servite in cantitati indeajuns de mici pentru a nu satura, dar suficient de consistente pentru a le intelege savoarea!
Meniul Fine Dining, numit si meniu Gourmet, inseamna un numar mai mare de preparate, servite in portii lejere, dar consistente, care necesita timp pentru a fi savurate, cel putin doua ore. Sase feluri de mancare si un desert !Preparatele ies din tipare, pentru a intruni cerintele unor adevarate capodopere de arta, delicatese!
Importanta este armonia asocierii ingredientelor, asezarea lor in farfurie, decorul executat impecabil în combinatii interesante, unice, pe care nu le gasesti in alta parte.La Florian Gourmet te bucuri de prezenta unui sommelier, a unui maitre de table si a renumitului show chef cook!