Nonna Mia / Bucuresti

Adresa: Sfantul Stefan 6
Telefon: 0728 602 283
Site: http://www.nonnamia.ro
Email:
Specific:
Suntem un restaurant, caracterizat printr-o bucatarie traditionala fara compromisuri, prin gusturi unice exact ca in micile bodegi din provincia italiana. Meniul restaurantului este completat de gustari traditionale preparate de un chef italian si o paleta de sortimente de vinuri care se combina perfect cu preparatele de o savoare deosebita.

Bucurestiul frumos, casa frumoasa, copaci, mancare buna, preturi mari



Restaurantul Nonna Mia s-a mutat in vara lui 2014 din Floreasca, unde a fost deschis prima data, pe Sfantul Stefan intersectat cu Negustori, unde inainte a fost restaurantul Xanadu, chiar vizavi de alt restaurant nou, Le Boutique. Locul e foarte frumos, Bucurestiul vechi cu case si copaci, curat si linistit. Casa e mare, are vreo trei niveluri, cu parter, etaj si o mansarda, toate amenajate gen bistrou rustic, culori calde, meridionale, atmosfera de vacanta. Au o mica gradina in spate, inconjurata de copacii din curtile vecine si de plante, multe flori, pomi cu fructe. Au si niste terase mici la fiecare etaj, poti jura ca esti in Sicilia cand stai acolo.



Meniul e lung la Nonna Mia, bucatarie italiana traditionala. Mancarea e destul de buna, unele feluri fiind chiar foarte bune. Nu cred ca bucatarul lor italian s-ar descurca la fel de bine si cu bucataria fina - probabil ca nu, gandindu-ne la ce sparanghel ne-a dat, se vede si din poze, nici nu e nevoie sa-l bagi in gura. Pacat de plante, ca erau bune, tinere si subtiri. Si mai cred ca pune cam multa sare in mancare.



Preturile sunt destul de mari la Nonna Mia, nota a fost de 260 de lei pe ce se vede in poze, si asta in conditiile in care nu am avut desert, nu am luat vita, am luat doar vin la pahar si ne-au si scos sparanghelul de pe lista dupa ce ne-am plans de el. Serviciul foarte bun, natural, fara efort.



Nonna Mia e, deci, unul dintre restaurantele bune cu bucatarie italiana traditionala din Bucuresti, o bucatarie adevarata, cu mancare muncita, nu luata direct de la supermarket si pusa in microunde. Sper sa le mearga bine, e un restaurant serios. (GB - iulie 2014)