Quattro Stagioni (Charles de Gaulle) / Bucuresti

Adresa: Parcul Herastrau (Charles de Gaulle)
Telefon: 0723 196 380 ; 0730 62 62 62
Site: http://www.facebook.com/quattrostagioniristorante/
Email:
Specific:
Amplasat central, in apropierea Televiziunii Romane (in parcul Herastrau, intrarea din Piata Charles de Gaulle), restaurantul Quattro Stagioni este o locatie care nu poate fi trecuta cu vederea.



Daca sunteti in cautarea unei bucatarii italiene de exceptie, daca doriti o servire prompta, daca aveti nevoie de relaxare intr-un cadru intim, dupa o zi obositoare, noi va scutim de a mai cauta destinatia ideala, pentru ca aceasta poarta numele QUATTRO STAGIONI.



Va asteptam!

Un restaurant cu parc si cu mancare "italieneasca" pentru nepretentiosi



Am revenit la Quattro Stagioni din parcul Herastrau, din coltul de la piata Charles de Gaulle, dupa mai bine de patru ani. L-am gasit cum exact cum il stiam, cred ca nimic, sau foarte putin schimbat. Pare doar ceva mai "obosit", se vede putin degradarea, insa nu cine stie ce. Meniul imens, la fel ca inainte, mancarea "italiana" mai mult cu numele, aproape banala, nimic deosebit. Cred ca nota de la mancare e nemeritata, insa mi-am adus aminte ca in foarte multe alte restaurante bucurestene la fel de "italienesti" e inca si mai si. Serviciul a fost rezonabil, insa impersonal si foarte lent: dau comanda pentru al doilea fel abia cand vad ca ai golit farfuria cu primul, ceea ce face sa pierzi timpul aiurea cand nu e cazul, mai ales la pranz.



Quattro Stagioni din Herastrau, din piata Charles de Gaulle, e un restaurant obisnuit, la care mergi doar pentru priveslistea frumoasa catre parc, in primul rand, sau daca esti in zona si ti se face brusc foame. Are clienti destui, pentru ca e aproape si de multe cladiri cu birouri, asa ca e de asteptat sa il gasesc tot acolo inca multi ani de acum inainte, cu mancarea lui banala. Preturile sunt destul de mari, o masa in doi, cu un vin bun, te costa pe putin 3-400 de lei. (GB – octombrie 2014)

------------------



Cineva a obtinut de la Primarie, nu se stie cum, un colt din Herastrau ca sa-si faca un restaurant italienesc acolo. e o constructie facuta aproape in intregime din sticla, bine gandita pentru o terasa-restaurant. Quattro Stagioni e un restaurant facut pentru cei care se plimba prin Herastrau si li se face foame, sau pentru cei care, vara, vor neaparat sa manance intr-o gradina sub copaci. Meniul italienesc fara surprize, nici placute, nici neplacute. Probabil ca e greu sa iti aduci aminte, in ziua urmatoare, ce ai mancat la Quattro Stagioni. E un restaurant corect, la care mancarea si preturile sunt rezonabile iar ambianta e de exceptie din mai pana spre octombrie. (GB - mai 2010)