Nada Mas / Bucuresti

Adresa: Nicolae Golescu 11
Telefon: 021.313.20.91, 021.310.11.52
Site: http://www.nada-mas.ro
Email: office@nada-mas.ro
Specific:


I-am intrebat pe cei de la Nada Mas ce inseamna numele acesta, de la ce vine, insa nimeni nu a stiut sa-mi spuna. S-au uitat unul la altul, s-au dus sa-l intrebe pe sef, insa misterul a ramas. M-am uitat pe Internet si am vazut ca inseamna "minic mai mult" in spaniola. Pana la alta informatie, ramane asa...


Nada Mas e un restaurant nou in Bucuresti, deschis in toamna lui 2011 in locul lui Byblos, fostul restaurant italienesc al lui Serghei Mizil din spatele Atheneului. Si Nada Mas e tot al lui Serghei Mizil. E un restaurant destul de mare, la parterul unui bloc vechi pe Nicolae Golescu, la cativa metri de Menuet, un restaurant unguresc, acesta. Localul a fosr renovat si amenajarea si decorurile au fost schimbate. Nada Mas arata destul de bine, e luminos, aerisit, cu un aer modern si cam minimalist, cu mobilier simplu si auster. Locul e placut, deci, mai ales ca e foarte curat, fiind nou si, mai ales, fiind cam gol pana acum. Trec adesea prin fata lui, in drum spre Atheneu, si gol il vad tot timpul.



Meniul de la Nada Mas e spaniol, aproape exclusiv cu carne, ceea ce face sa se estompeze destul de mult "specificul spaniol". Mancarea e destul de buna. Preturile sunt mari, mai ales ca in meniu sunt sumele pe 100g, in unele cazuri, ceea ce intareste suspansul. Doua chelnerite vorbarete ne-au facut seara mai placuta, mai ales ca aroganta unuia care parea sef acolo ne-a indispus destul de tare.



Asadar, Nada Mas e un restaurant bun, la care puteti merge cand vreti sa mancati carne, multa carne, si nu dintre cele ieftine... (GB)