Reteta zilei - noiembrie 2019

Chilli con carne la slow cooker Crock-Pot

postat de:Panacris

Bucataras Suprem

Fasolea roșie se curăță, spală și se pune la umflat peste noapte in apă rece. Ardeiul kapia, ceapa și prazul curățate și tocate mărunt se călesc în puțin untdelemn și apă, la foc mediu, neacoperit cca. 10 minute. Se adaugă carnea tocată, mirodeniile ( sare, piper,...

Desert placinte Poale -n brau cu gutui

postat de:Ksenya

Bucataras grozav

Drojdia o desfacem in laptele cald, adaugam zaharul, zaharul vanilat si sarea si amestecam pana se dizolva. Intr-un castron cernem faina,adaugam cele 2 oua apoi incet laptele cu ingredientele de mai sus, framantam pana aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de degete. Acoperim si...

Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

postat de:Razvan Constantinescu

Bucataras talentat

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata. Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac. Se scobesc chiflele si se umplu cu sunca si branza. Se adauga cate un ou in fiecare chifla si se presara putina sare peste el. Se...

Branzoaice

postat de:Ina

Bucataras Top-Chef

Punem faina intr-un vas incapator. Facem in mijloc o gropita in care vom pune drojdia, zaharul si sarea, peste care turna  150 ml apa calduta spre fierbinte. Amestecam usor ingredientele din crater si lasam sa creasca maiaua. Dupa cca 5-10 minute, cand drojdia incepe sa fermenteze si sa...

Tocanita de vitel cu morcov

postat de:Gicuta69

Bucataras incepator

Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite. Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos. Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete. Morcovul il curatam si spalam ....

Desert batoane cu miere

postat de:CameliaR

Bucataras senzational

Intr-un bol, punem faina, zaharul, sarea, drojdia, apa si uleiul. Framantam pana obtinem un aluat omogen. Acoperim vasul cu un prosopel, si lasam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul.   Dupa ce aluatul s-a dublat, il scoatem pe masa de lucru. Impartim aluatul in 8 bucati. Intindem...

Ciorba de perisoare

postat de:Rahela Velicu

Bucataras Chef

Tocam ceapa julienne, morcovul il dam pe razataoare mare, iar ardeiul il tocam cubulete. Le calim impreuna doar pana se patrund putin, 7-8 minute, dupa care adaugam 1-2 cani de apa si lasam la fiert. Pregatim intre timp perisoarele: punem orezul pentru 10 minute in apa clocotita si lasam la...

Jardineira cu carne de vita

postat de:cristeena20

Bucataras Chef

- Carnea se taie cuburi potrivit de mari. - In cratita punem ceapa tocata marunt la calit in ulei de masline si apoi dupa 3 minute adaugam usturoiul pisat. Mai lasam sa se caleasca bine si adaugam carnea. Amestecam sa se rumeneasca pe toate partile si adaugam morcovii taiati rondele sau...

Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa

postat de:Dya Daniela Andrei

Bucataras Chef

Carnea, spalata in prealabil, o punem la fiert. Adunam spuma formata. Curatam legumele, le spalam si le tocam in cuburi mici. Le adaugam peste carne si continuam fierberea pana ce sunt suficient patrunse. Saram dupa gust si coloram cu suc de rosii. Continuam fierberea pana incepe...

Cornuri Bratislava

postat de:laura_n

Bucataras Chef

Eu am folosit masina de framantat. Am taiat untul cubulete si impreuna cu laptele le-am incalzit cat sa se topeasca un pic untul. In cuva masinii am pus in ordine, laptele cu untul, ouale, 1 praf sare, zaharul pudra, faina si la sfarsit drojdia. Am selectat programul de framantare si m-am...

Supa de curcan

postat de:T I M E A

Bucataras Top-Chef

Pulpa de curcan o crestam pe langa os si o punem la fiert in apa rece cu sare (am folosit un vas de 4.5 l ). Cand incepe sa fiarba indepartam spuma pana devine limpede.  Adaugam boabele de piper si mai lasam sa fiarba aproximativ o ora.  Cand carnea este pe jumatate fiarta...

Desert prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

postat de:Rocsi

Bucataras Suprem

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale. Adaugati zaharul si le mixati bine. Spalati lamaile, dati coaja pe razatoarea mica, apoi le stoarceti zeama. Peste oua puneti zeama de lamaie, coaja rasa, amidonul si amestecati bine. Transferati bolul pe baie de aburi. Amestecati continuu...

Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot

postat de:Oana

Bucataras Suprem

Amesteca intr-un bol spanacul cu cateii de usturoi tocati fin, parmezanul ras, oul batut si ricotta. Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa. Amesteca sosul de rosii cu uleiul de masline, busuiocul taiat fin si condimenteaza dupa gust cu sare si piper....

Desert poale-n brau

postat de:RuxyRux

Bucataras Suprem

Untul se taie bucati si se aduce la temperatura camerei. Faina se cerne intr-un lighenas. In mijloc se adauga drojdia (proaspata sau uscata), deasupra se pune o lingura de zahar, pe margine sarea si zaharul. Din laptele caldut, se pun 3 linguri deasupra drojdiei. Se razuie lamaia si...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro