Reteta zilei - iulie 2020

Nectar de visine

postat de:Constelatialeu

Bucataras Suprem

Te urci in visin, aduni visinele. Le speli, apoi le scoti samburii. Bagi visinele la blender, apoi le pui intr-un tuci incapator. Adaugi zaharul, apa, amesteci si pui tuciul pe foc, la inceput la foc iute. Aduni spuma care se formeaza, cand incepe sa clocoteasca, reduci focul la mic...

Tortulet cu fructe

postat de:RODIMUR

Bucataras Top-Chef

Mai întâi se face crema mousseline (care este o cremă patisieră în care se adaugă unt). Se amestecă mai întâi ingredientele solide (zahărul și amidonul alimentar) și apoi se adaugă cele patru gălbenușuri. Se mixează aceste ingrediente și apoi se...

Dovlecei la gratar

postat de:katty

Bucataras Chef

Spalam dovleceii, le taiem capetele si ii feliem fie pe lungime, fie in rondele. Presaram putina sare si ii lasam intr-o sita la scurs pentru jumatate de ora. Dupa ce s-au scurs ii punem pe rand pe gratarul incins, pe ambele parti pana se inmoaie. Avem grija sa nu ii uscam de tot, ci doar sa...

Tocana de ardei copti a la Durau

postat de:Ksenya

Bucataras senzational

Ceapa o calim pana devine usor aramie, adaugam rosiile si lasam 5-6 minute. Adaugam ardeii rupti fasii (pe timp de iarna puteti folosi un borcan de ardei facuti de cu toamna la borcan reteta o gasiti aici ), acoperim tigaia si lasam la foc mic 10 minute. Adaugam smantana si cimbrul,...

Tortulet din foi de placinta cu crema de fistic

postat de:simona72

Bucataras Minunat

Foile de placinta le-am lasat sa se dezghete la temperatura camerei. Le-am desfacut si cu varful unui cutit bine ascutit am decupat dupa o forma rotunda de tort foile de placinta. Am luat cate 2 foi, le-am uns cu putin ulei de floarea soarelui si le-am copt intr-o tava captusita cu hartie de...

Tocana de cartofi noi cu afumatura

postat de:Constelatialeu

Bucataras Suprem

Mai intai pregatim ingredientele sa le avem la indemana. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari, ceapa o curatam, spalam si o taiem solzisori, curatam morcovul si il radem pe razatoarea mica. Taiem pieptul de porc in bucatele mai mici. Intr-o cratita spatioasa punem...

Panna cotta cu aroma de lavanda

postat de:Oana

Bucataras Suprem

hidrateaza foitele de gelatina cu apa rece amesteca smantana cu laptele si pune-le pe foc mic   adauga zaharul si amesteca lejer pana se topeste si pana incepe sa se infierbante taie batonul de vanilie si...

Placinta cu foi de cartof, sunca si cascaval, la tigaie

postat de:gaby_duceag

Bucataras Minunat

Punem la fiert cartofii spalati bine (necuratati) in apa rece. Lasam pana ce furculita intra usor in ei. Ii scurgem de apa si-i lasam sa se racoreasca, sa-i putem curata. Intre timp feliem cascavalul si mezelul ales. Cand cartofii s-au racit ii curatam de coaja si-i dam pe razatoarea...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro