Reteta zilei - iunie 2020

Desert tort curcubeu

postat de:Rocsi

Bucataras Suprem

Blatul: Mixati galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugati uleiul, laptele si vanilia. Incorporati faina si praful de copt. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. La final, le puneti peste compozitia de galbenusuri, le amestecati cu o paleta de silicon. Impartiti...

Strudele cu mix de fructe

postat de:Ksenya

Bucataras senzational

visinele dupa ce le scoatem samburii ,presaram cu o lingura zahar tos , lasam 30 minute sa lasa sucul si le transferam  intr-o sita.Dupa ce s-au scurs le amestecam cu celelalte fructe . Incalzim cuptorul la 180 grade. Pe o planseta infainam cu un pic de faina si intindem aluatul,apoi...

Croque Madame/Croque Monsieur

postat de:simona72

Bucataras Minunat

Pregatim ingredientele, le scoatem din frigider, feliile de paine le punem la prajit si in acelasi timp facem si sosul Bechamel. Intr-o craticioara punem uleiul la incins, adaugam faina si cu un tel tip para amestecam pana la incorporare. Lasati pe foc 1 minut, apoi adaugati treptat laptele...

Mini-pizza cu iaurt in aluat

postat de:Andra_Constantinescu

Bucataras Chef

Intr-un castron se pun iaurtul, faina cernuta, praful de copt si putina sare si se framanta pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se intinde aluatul pe masa de lucru infainata si se decupeaza forme rotunde cu paharul. Se asaza formele intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt....

Cake Pops - prajiturele cu ciocolata (multa)

postat de:Poliana

Bucataras incepator

Cum am ajuns sa fac aceasta reteta? Simplu, am facut o prajitura pentru care am cam exagerat cu cantitatile si uite asa m-am trezit cu un blat de tort (20/30cm) in plus. Atunci m-am pus pe treaba si am nascocit aceste bomboane ciocolatoase. Blatul se lasa la uscat cateva ore, apoi se...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro