Reteta zilei - ianuarie 2021

Tort diplomat cu iaurt si ananas

postat de:Oana

Bucataras Suprem

Scurge rondelele de ananas, pastreaza compotul si toaca cubulete ananasul dintr-o jumatate de cutie. Inmoaie piscoturile in zeama de la compot, pe ambele parti, apoi asaza-le ca baza intr-o tava de tort, cu pereti detasabili, cu diametrul de 22 cm. Asaza rondele de ananas de jur imprejurul...

Salata de ciuperci cu piept de pui si telina

postat de: Merisor

Bucataras Suprem

Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu puțină sare. După ce începe să fiarbă și se înlătură spuma, se adaugă morcovul curățat. Când ingredientele sunt fierte, se scurg, se lasă la răcit, apoi se toacă mărunt. Ciupercile se scurg bine și se...

Desert prajitura desteapta cu ciocolata

postat de:Constelatialeu

Bucataras Suprem

Ouale sa fie la temperatura camerei, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare. Se topeste ciocolata pe baie de aburi, untul se pune intr-o craticioara se topeste si se asa sa se raceasca. Laptele trebuie sa fie caldut. Galbenusurile impreuna cu...

Quesadilla cu legume si peste

postat de:Rocsi

Bucataras Suprem

Scurgeti fasolea de lichid, o clatiti in 2-3 ape si o puneti intr-o sita la scurs. Rosiile le taiati felii mai groase. Maslinele le feliati. Conserva de peste o scurgeti bine de ulei. Ardeiul kapia il curatati de seminte, il taiati fasii subtiri. Asezati lipiile pe o tava, le ungeti cu suc...

Piftie Purcelusii veseli

postat de:Ksenya

Bucataras senzational

Sfecla se pune intr-un castron si se adauga o cana cu apa, se amesteca bine. Oualele se curata de coaja, apoi se adauga in castronul cu sfecla, pentru a da oualelor tenta de roz. Spalati bine cocosul apoi, cu un prosop de bucatarie, inlaturati bine apa de pe el. Treceti cocosul pe...

Desert prajitura Trenulet - Chec la metru sau tort la metru

postat de:Andra_Constantinescu

Bucataras Top-Chef

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se mixeaza apoi cu zaharul si zaharul vanilinat pana cand devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile si esenta de vanilie si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina si praful de copt, amestecand usor, de jos in...

Aperitiv tarta cu rosii, feta si rucola

postat de:laura_n

Bucataras Top-Chef

  Intr-un castron, se cerne faina, se adauga un praf de sare si untul rece taiat cuburi. Se framanta usor cu mana pana se obtine un aluat nisipos. Se adauga apa rece, framantand repede ca sa nu se inmoaie untul. Se framanta scurt pana cand aluatul devine omogen. Aluatul se infoliaza si se...

Salata rucola cu somon si mango

postat de:katty

Bucataras Chef

 Spalam somonul si il taiem cubulete. Il condimentam cu sare, piper, paprika afumata si rozmarin si il lasam 10 minute. Intr-o tigaie incingem 1 lingura de ulei de masline si punem somonul. Il tragem putin la tigaie, pana isi schimba culoarea pe toate partile si il lasam sa se racoreasca....

Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwich

postat de:Bucataras

Bucataras suprem

 Pune feliile de paine la prajit.  Prepara maioneza din 2 galbenusuri fierte, putin mustar, ulei de masline si stropeste cu zeama de lamaie. Nu uita sa adaugi si un praf de sare. Eu am adaugat la final si mixat si albusurile fierte. Daca preferi o maioneza mai light poti adauga si o...

Somon la aburi cu salsa de mango la Multicooker Crock-Pot Express

postat de:Oana

Bucataras Suprem

  Se unge fileul de somon cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie si se presara cu susan. Se asaza pe gratarul de gatit la aburi in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se pune o cana de apa in vas si se inchide capacul....

Desert prajitura cu piscoturi de cacao in crema

postat de: Merisor

Bucataras Suprem

Pregătim blatul. Pornim cuptorul la 180 de grade C. Presărăm sare peste albușuri și le mixăm până devin spumoase. Adăugăm, treptat, zahărul, pe care eu îl macin și îl transform în spumă și mixăm în continuare, până bezeaua devine foarte fermă....

Desert tort cu mousse de ciocolata si visine

postat de:Gabriela_Gh

Bucataras incepator

 Incepem cu pregatirea blatului. Batem foarte bine ouale cu zaharul. Incorporam faina si cacaua(cernute) cu o spatula amestecand de jos in sus. Adaugam untul topit si-l incorporam.Coacem blatul intr-o forma rotunda (apox de 20 cm) in cuptorul incalzit in prealabil la 190 C  cam 25 min....

Lapte de pasare

postat de:simona72

Bucataras Minunat

Punem zaharul brut la fiert impreuna cu pastaia de vanilie, crestata pe jumatate si scoase semintele din ea si puse in lapte. Amestecam cu o lingura de lemn pana se topeste zaharul. Cand laptele da in clocot tragem cratita deoparte. Scoatem pastaia de vanilie si spumam laptele.E bine sa faceti...

Desert Bounty cupcakes

postat de:Rocsi

Bucataras Suprem

Cupcakes-urile: Intr-un vas puneti untul de la temperatura camerei, uleiul de cocos topit, zaharul si le mixati. Adaugati ouale, vanilia si le amestecati bine. Incorporati faina cernuta, praful de copt si nuca de cocos. Ciocolatele le taiati bucatele mici, le adaugati in compozitia obtinuta si...

Piept de pui umplut

postat de:gaby_duceag

Bucataras Minunat

Spala bucatile de pui si usuca-le cu un servet curat. Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari. Baconul taie-l bucatele si-l caleste 2 minute. Taie bucatile de piept de pui in doua, dar nu total, si desfa bucata de pui. Bate-o usor cu ciocanul pentru carne....

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro