Retete traditionale din Japonia
Bucataria traditionala japoneza ne invita sa preparam mancaruri cu carne de porc si pui, garnituri speciale cu orez si alte legume. Pentru a pregati o masa deosebita, incercati retetele cu fructe de mare si peste, sushi, creveti
Retete japoneze originale
Retetele pentru preparatele delicioase japoneze impartasite de bucatarasii nostri cei dibaci sunt insotite de sfaturi si secrete culinare pe care le gasiti doar pe Bucataras.ro.
Salata japoneza de spanac cu dressing de ghimbir
Postat de: mitinitaAmesteca toate ingredientele pentru dressing cu un stick blender sau intr-un borcan pe care-l scuturi bine pana se omogenizeaza. Aranjeaza spanacul proaspat si morcovul intr-o farfurie si... Citeste continuarea
Micul dejun pentru campioni
Postat de: cristinneSe papa tot..la final se bea ceasca de ceai verde caldut cu un strop de lamaie, ca japonezii si chinezii (care beau ceai verde caldut dupa fiecare masa.. si de aceea au una din cele mai mari... Citeste continuarea
Porc teriyaki
Postat de: luminita20_2006Se amesteca pana ce devine o marinata omogena vinul cu sos de soia, ulei, piper si usruroi+ gimbir care au fost tocate fin in prealabil. Muschuil de porc se portioneaza se aseaza intr-un vas... Citeste continuarea
Sushi
Postat de: SylviaPreparare: am pus orezul la fiert, exact ca in instructiunile de pe pachet. Spalat bine prealabil, pus un volum de orez ( o canita am pus eu ) si 1,5 volume de apa rece, putina sare. Am... Citeste continuarea
Paine de papagal [ cu seminte de mei ]
Postat de: mihaelar631. am amestecat toate fainile intr-un vas mare . in mijloc am pus drojdia frecata cu o o cana cu apa calduta , sare si zahar + putina faina . 2. dupa 15 minute cand am vazut ca maiaua a... Citeste continuarea
Tempura cu creveti
Postat de: BrindusaMai intai se pregatesc crevetii, cam 500 g, decongelati si stersi ca sa nu fie uzi. Intr-o tigaie nu foarte mare, dar adanca, pune ulei sa se incinga foarte bine. Uleiul trebuie sa aibe o... Citeste continuarea
Ososumewa nandesuka? Sushi. Oishi. Arigato!
Postat de: BucatarasSfaturi de la Bonduelle: • sushi se poate apuca cu degetele, sashimi – doar cu beţigaşele • nu ţine beţigaşele la jumătate, încearcă să le apuci... Citeste continuarea