Salata cu macrou afumat si rucola
Postat de: mihaelar63Spalati si curatati castravetele si ridichea . Feliati castravetele si ridichea . Spalati si scurgeti de apa rucola . Amestecati legumele cu ulei de masline ,... Citeste continuarea
Supa norvegiana de peste
Postat de: ctlinaCuratati si taiati bucati cartofii si morcovii. Puneti la fiert zeama de peste, adaugati cartofii, morcovii, ceapa intreaga si prazul si fierbeti totul timp de 10 minute. Taiati pestele... Citeste continuarea
Desert fursecuri cu condimente
Postat de: mitinitaIntr-un bol se combina faina, scortisoara, ghimbirul, cuisoarele, sarea, nucsoara si cardamomul. Untul si zaharul se mixeaza intr-un bol pana cand compozitia devine cremoasa. Se adauga oul... Citeste continuarea
Somon cu morcovi si piure de mazare
Postat de: mihaelar63Morcovii se pun in apa cu sare si unt sa fiarba. Se lasa pana cand apa scade si se soteaza in unt. Piperati morcovii si dati-le patrunjel cret tocat. Amestecati de doua ori,... Citeste continuarea
Pasta de hering afumat
Postat de: ctlinaSe toaca marunt ceapa si arpagicul. Se taie fileul de hering afumat in bucatele. Într-un castron se amestecă ceapa, arpagicul și heringul. Apoi se adauga sucul de lamaie si smantana. ... Citeste continuarea
Paste cu creveti
Postat de: ZamfiraTopim untul şi adăugăm usturoiul pisat şi ceapa verde feliată. Călim totul câteva minute. Creveţii îi trecem printr-un jet de apă rece şi absorbim surplusul de apă.... Citeste continuarea
Somon Viking
Postat de: KsenyaFileul de somon se spala sub jetul de apa rece,se tamponeaza cu un prosop absorbant de bucatarie .Cu o penseta se scot toate oasele.Separat intr-un castron se amesteca sarea cu zaharul.Se dau... Citeste continuarea
Rulada de pui cu porc si stafide
Postat de: papabundetotPieptul de pui l-am pus in folie alimentara si l-am intins bine batandu-l usor cu ciocanul de carne,l-am condimentat apoi cu piper sichuan,nucsoara,putina sare si curry. Intr-un castron am pus... Citeste continuarea
Ciorba cu slaninuta afumata (Ciorba norvegiana)
Postat de: Patricia_Iordache_79Punem intr-un vas, 2.5 l apa sa se incalzeasca. In alta oala punem 3-4 linguri ulei la incins. Taiem slaninuta afumata bucatele mici si o rumenim in ulei, apoi o scoatem. Tocam ceapa,... Citeste continuarea
Scoici HA KAO in sos tomat
Postat de: nico15Pentru inceput am spalat scoicile foarte bine si le-am pus la fiert in apa cu sare, am pus capacul si am lasat sa fiarba. Cand acestea incep sa se deschida, le-am transferat in alt vas in care am... Citeste continuarea
Linguini cu negru de sepia, creveti si scoici
Postat de: nico151. Incalziti uleiul intr-o cratita si adaugati ceapa si usturoiul. Tineti pe foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand prinde culoare aurie, adaugati jumatate din cantitatea de... Citeste continuarea
Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia
Postat de: nico15Fructele de mare se dezgheata, se mai fierb in putina apa in care am pus sare si o frunza de dafin dupa care se vor trage la tigaie in unt. Legumele mexicane se vor fierbe 10-15 minute... Citeste continuarea