Retete culinare din Slovenia

Rulada cu fructe de padure

Postat de: alen14

Fructele de padure se prepara termic cu zaharul. Dupa ce lasa sucul se trage de pe plita, apoi se bate frisca.  Foile de napolitane se inmoaie cu sucul de la fructe, fructele se amesteca... Citeste continuarea

Cremsnit

Postat de: Sim0naWorld

Am pus pe foc 500 ml lapte, la foc mic, lasand sa dea in clocot. Am separat ouale, galbenusurile le-am amestecat cu 100 g zahar si zaharul vanilat. Cand amestecul s-a albit, am adaugat cele 50... Citeste continuarea

Tort cu smantana

Postat de: Mama_Lizica

Separi ouale, freci galbenusurile cu 4 linguri zahar. Bati 6 albusuri spuma cu 4 linguri zahar, apoi adaugi galbenusurile frecate, in fir subtire, batand continuu. Adaugi coaja de portocala,... Citeste continuarea

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro