Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un tort simplu, delicios, perfect pentru un desert de toata ziua sau chiar pentru o masa festiva.
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma.
Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine pana devine o crema groasa si omogena.
Se adauga treptat albusurile batute spuma, peste galbenusri ,amestecand continu .Se toarna totul intr-o tava de 28 cm ,tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade ,20 minute.
Mousse de ciocolata
Gellatina se pune la hidratat.Se topeste 180 gr ciocolata in microunde ,in 150 ml frisca lichida , se amesteca bine, se adauga gelatina hidratata si se lasa la racit.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult