Chec aperitiv

de Bucataras Dragos in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2009 | 120871 vizualizari

 

Checul este foarte gustos si delicios.Este o reteta usoara si ieftina.Va recomand sa incercati aceasta reteta si voi!

 

INGREDIENTE

  • - 5 oua;
  • - 5 linguri de smantana;
  • - 5 linguri de faina;
  • - 300 de grame de sunca sau salam taiat cubulete;
  • - 2-3 ardei grasi taiati cuburi;
  • - 1 gogosar;
  • - condimente(la alegere, patrunjel,sare piper, vegeta in cazul meu)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Intr-un vas se adauga 5 oua,5 linguri de faina si 5 linguri de smantana.Toate acestea se amesteca bine si se adauga apoi 300 de grame de salam/sunca taiat cubulete, apoi 2-3 ardei grasi si un gogosar taiat cubulete.Dupa gust si preferinte se adauga patrunjel, sare , piper si vegeta.

Toata aceasta compozitie se pune intr-o tava de chec tapetata.

Se lasa la cuptor timp de 45 de minute la foc potrivit.

Se taie cu grija si se serveste calduta sau rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv Roberta