Inghetata cu Nesquik

de Miha in Dulciuri, 4 Iul 2009 | 5416 vizualizari

 

Daca ma gandesc bine la cutia aceea mare de Nesquik pe care o am,cred ca o buna perioada aceasta inghetata nu va lipsi din congelator...:)))

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura miere
  • 4-5 linguri Nesquik
  • 150 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • Pentru sosul de ciocolata:
  • 30 g ciocolata amaruie
  • 50 g lapte condensat
  • 2 linguri lapte
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu Nesquik:

Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca o crema.

Adaugam si cacaoa Nesquik.

Laptele il punem la fiert si cand da in clocot il turnam peste crema de galbenusuri si mixam pana se racoreste.Dam la frigider pana la racirea completa.

Adaugam frisca batuta putin si omogenizam.

Dam la congelator pentru cel putin 4 ore.

In primele 2 ore,din ora in ora,scoatem vasul din congelator si mixam bine bine,sa spargem acele de gheata,apoi lasam pana la congelarea completa.

A iesit o inghetata foooooarte buna,fara pic de ace.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

04.07.2009, 22:55

Natalia deja a incercat reteta si a zis ca nu mai ramane nimic pentru maine!

Irina 1

05.07.2009, 22:17

Uite, n-am stiut ca daca scoti inghetata de la congelator si o mai mixezi scapam de ace. Am mai invatat ceva azi! Mersi, Miha!

Miha 1

07.07.2009, 23:10

Cu mare placere Irina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Petre Roman