Peste imbatat

de crisad in Salau, 3 Dec 2009 | 11008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste (salau si cega am avut eu )
  • lamaie
  • ceapa
  • ardei
  • sare
  • ulei
  • rosii
  • usturoi
  • o cana de vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste imbatat:

se curata pestele  se spala si se da cu sare

se pune pestele  impreuna cu legumele taiate feliute stopit cu zeama de la lamaie  si jumatate de cana de vin la macerat cel putin 2 ore ( eu le pun intr-o punga  si cand o leg la gura scot si aerul din punga )

se pune pestele in tava se stropeste cu putin ulei   se taie felii de lamaie  ,usturoi si putina apa . se acopera cu folie si de da la cuptor pt 15-20 min .apo se ia folia si se mai lasa sa se rumeneasca usor iar  la sfarsit cand e aproape gata  gata se adauga restul de vin  si se mai lasa 5 min

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste imbatat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc