Aperitiv rulada de cascaval

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 251371 vizualizari

 

Este un aperitiv deosebit si se face relativ usor.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata Ementaler (cam 300g)
  • 150 g sunca presata
  • o jumatate ardei gras rosu
  • 2 oua fierte tari
  • 100 g branza topita
  • 100 g unt moale
  • o ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de cascaval:

Rulada are un gust mai special cu Ementaler, dar se poate face si cu cascaval Hohland Clasic, o bucata de 300 g.

Cum procedam: bucata de cascaval o introducem intr-un vas cu apa clocotita, cu ambalaj cu tot, asa cum este ea, in vid. Acoperim vasul si lasam 15-20 minute.

In acest timp pregatim umplutura. Amestecam intr-un bol sunca taiata cubulete, ardeiul gras tot cubulete, ouale date pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul tocate fin, patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Asezam pe masa o folie alimentara sau un celofan, scoatem cascavalul din ambalaj si il intindem cu ajutorul unui sucitor, pana obtinem o foaie dreptunghiulara cu grosimea de 0,5 cm. Deasupra adaugam umplutura, o intindem uniform si rulam cu ajutorul foliei. Rulada trebuie lasata la rece 3-4 ore si apoi se taie feliute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

babi5 1

14.12.2014, 15:46

DanaModog 1

17.12.2014, 22:32

Nu se strange ambalajul de ls apa clocotinda??? Arata incredibil!

Rita Ilies 1

07.04.2015, 00:11

Yummy! Și eu fac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de somon fumee in foietaj