Guacamole

de ANCA in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 6539 vizualizari

 

Un deliciu mexican, foarte sanatos si numa bun la un meci de fotbal:)

 

INGREDIENTE

  • 2 avocado coapte bine
  • 2 cepe verzi
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei iute sau chilli (mexicanii folosesc jalapenos, un soi de ardei iute, nu am gasit la noi)
  • patrunjel si coriandru proaspat
  • 1 lime
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guacamole:

Ceapa verde, patrunjelul, coriandrul si ardeiul iute se toaca, rosiile se taie cubulete. Avocado se taie pe jumatate si se scoate miezul din coaja cu ajutorul unei linguri.

Se pun toate intr-un castron, se stoarce lime-ul de-asupra si se zdrobesc cu o furculita. Adaugati sare si piper dupa gust. Daca doriti sa obtineti o pasta mai cremoasa, puteti mixa compozitia.

In mod normal, se serveste cu tortilla chips (chipsuri din malai), insa nu am gasit si am inlocuit chipsurile cu lipie.

Delicios!

TIPS-URI

1

Avocado este copt atunci cand este moale la palpat, iar codita se poate indeparta usor cu degetul, ca si cum ar fi uscata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guacamole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ANCA 1

11.07.2010, 21:37

na, ca tin cu Spania

lia maria 1

12.07.2010, 09:52

daca e avocadovreau si eu

Julie 1

13.08.2010, 08:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guacamole cu Blenderul Oster