Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se poate face si pomana porcului de la macelarie daca nu ai unul in cotet. :))))
Carnea se taie bucati potrivite.
Se foloseste carne impanata cu grasime. (daca nu ai mofturosi prin preajma)
Intr-o cratita se pune uleiul si se prajeste carnea 5 minute pana isi schimba culoarea.
Se pune sare si piper.
Se toarna un pahar cu apa, se pune capacul si se fierbe 15-20 minute.
Se da capacul deoparte si se prajeste, 15-20 minute, pana se rumeneste carnea bine.
Se serveste cu mamaliga si muraturi.
Eu am mancat-o cu paine calda si muraturi, ardei cu varza si castraveti.
Pofta Buna!
1
Se poate pune si usturoi daca va place.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult