Aluat clasic de pizza

de MotanLaOale in Pizza, 29 Sep 2013 | 47249 vizualizari

COMENTARII (25)

Merisor 1

29.09.2013, 19:13

Corinuta 1

29.09.2013, 19:13

Eu fac cu lapte, dar e bun si cu apa!

Lau 1

29.09.2013, 19:18

diaconta 1

29.09.2013, 19:19

Ete na,pe cine pacaliti voi?
puneti reteta de aluat,apoi de blat care-i aluatul copt,apoi de sos si apoi de ce mai puneti acolo pe pitzele astea))))))))

adry88 1

29.09.2013, 19:25

Merisor 1

29.09.2013, 19:26

Dia

gaby_duceag 1

29.09.2013, 19:27

dia)))))))))))))))))))))))))

MotanLaOale 1

29.09.2013, 19:44

Nu am pus-o la pizzometru. Am postat-o in pizza dar un la concurs.
Am postat-o ca sa nu repet aluatul la toate pizzele care o sa le fac. Cred ca am fost corect si nu merit sa ma banuiesti de smecherii!

RoXx 1

29.09.2013, 19:51

dia ))

simona72 1

29.09.2013, 19:56

ce rea-i si Dia asta!!!

diaconta 1

29.09.2013, 19:56

Kai zi ca te-ai 'nervat amu' Motane )))) ia un pupel sa-ti treaca

Ina 1

29.09.2013, 20:30

Dia reaua! Dia reaua! ))
Lasa, Motanel, ca si eu l-am pus pe ala pentru puturosi

MotanLaOale 1

29.09.2013, 20:33

Rocsi 1

29.09.2013, 20:50

Un aluat clasic dar foarte bun pentru pizza. Asa il pregatesc si eu

Angelina_Elena 1

29.09.2013, 21:09

Si eu cam tot asa il fac!

deyutzky 1

29.09.2013, 21:10

MotanLaOale 1

29.09.2013, 21:16

Multumesc

Ramonaa 1

02.10.2013, 17:09

MotanLaOale 1

02.10.2013, 20:18

Sylvia 1

03.10.2013, 11:17

super bun aluatul tau si corect realizat. Incearca sa il lasi la rece 24 ore, in restaurante asa se procedeaza, se "maturizeaza " aluatul

MotanLaOale 1

03.10.2013, 12:20

Jumatate din el a stat 24 de ore la frigider, s-a intins bine dar era putin tare la suprafata, desi castronul a fost etansat cu folie.

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:18

bun bun

MotanLaOale 1

18.01.2014, 12:57

ralu_ca 1

23.11.2015, 13:40

super

MotanLaOale 1

23.11.2015, 14:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza regala cu ou