Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Separam ouale. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul pana devine o crema spumoasa. Se adauga cacaoa, faina, praful de copt si esenta de rom. Compozitia se toarna intr-o tava (mai mica ) si se coace in cuptorul incins in prealabil.
Crema:
Toate ingredientele se fierb la un loc mic. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu un unt sau margarina frecata spuma.
Dupa ce s-a racit blatul, se taie in doua si se insiropeaza cu un sirop facut din apa, zahar si esenta de rom.
Deasupra decoram cu sos de ciocolata ( inventia Laurei Sava)!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult