Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

de Adi in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2017 | 5169 vizualizari

 

Acesti carnaciori Cabanos in foietaj fac parte din meniul nostru de weekend, atunci cand nu facem pizza.
De ceva timp luam parte la prepararea lor si eu si baietii pentru ca se fac tare usor.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete aluat de foietaj( 2x450 g)
  • 10 carnaciori Cabanos
  • putin ketchup dulce
  • 50 g mozzarella rasa
  • seminte de chimen
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se despacheteaza si se folosesc foile cu ou batut cat sunt impachetate, fara a le intinde mai mult.


Se ung foile cu ketchup, se presara chimen si mozzarella peste ele, apoi se taie in fasii, atatea cati carnati avem. In cazul meu, 10 fasii/foaie.


Se ruleaza fasiile peste carnati, intinzandu-le, daca este cazul, sa cuprinda toata marimea carnatilor.


Se asaza carnatii inveliti in foietaj in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut si se presara chimen peste ei.


Se dau la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 de grade C sau pana cand se rumeneste frumos aluatul.


Se servesc ca aperitive, atat calzi cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rahela Velicu 1

17.09.2017, 21:29

elucubratiiculinare 1

22.09.2017, 08:30

ce buni sunt

navidad_2017 1

09.12.2017, 09:12

Nu inteleg ca vreti sa spuneti in prima fraza din reteta, cea cu "despachetatul/ impachetatul" ?!... Sau e o greseala, sau am eu deficiente prea mari la Limba Romana? Va multumesc anticipat ptr lamurire.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Strudel cu dovleac
  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos alb