Aperitiv Casuta

de ione21 in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2013 | 26216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ouşoare (făcute din aceleaşi ingrediente ca şi chiftelele: carne porc, cartofi, felii de pâine, usturoi, ou, sare, piper)
  • Roşii cherry
  • Şuncă
  • Caşcaval
  • 1 gogoşar
  • 1 castravete
  • 2 frunze salată verde
  • Măsline
  • Polistiren pentru casuţă
  • Scobitori pentru frigărui pentru a prinde căsuţa
  • Scobitori de masă
  • Folie de aluminiu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Casuta:

Se prepară ouşoarele ca în imagine, apoi se asamblează căsuţa. Se îmbracă casuţa de polistiren în folie de aluminiu şi se înfinge şunca în scobitori pentru a forma uşa;

Ferestrele se construiesc din felii de caşcaval, acoperişul din roşiile cherry, iar hornul din măsline. Restul spaţiului se îmbracă din ouşoare.

TIPS-URI

1

Cantitaţile se stabilesc în funcţie de mărimea căsuţei

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Casuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive