Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 16 Dec 2017 | 10673 vizualizari

 

Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa le incercati.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr cartofi
  • 200 gr ardei gras rosu
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • 10 gr patrunjel
  • ulei ( pentru prajit )
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang:

Incepem prin a spala cartofii sub jet de apa rece.Eu prefer sa ii curat de coaja si sa ii tai cuburi inainte de a-i pune la fiert. Insa voi puteti pune cartofii intregi cu sau fara coaja. 

Asezam cartofii taiati cuburi intr-o oala cu apa rece si lasam la fiert pentru 15-20 minute sau pana ce cartofii sunt bine fierti. 

Intre timp curatam usturoiul si il pisam.

Ardeiul gras il spalam, eliminam cotorul si semintele si il tocam marunt. 

Cand cartofii s-au fiert, ii scurgem bine de apa si ii pisam pana obtinem un piure. 

Adaugam usturoiul si ardeiul, patrunjelul proaspat tocat marunt, ouale  si sare dupa gust. Amestecam toate aceste ingrediente foarte bine. 

Lasam compozitia sa se odihneasca pentru circa 10 minute. 

Punem o tigaie cu mult ulei la incins. Cand punem crochetele la prajit, uleiul trebuie sa fie bine incins, altfel crochetele vor iesi foarte uleioase. 

Cu ajutorul unei linguri, luam din compozitie si punem in uleiul incins. Lasam pana devin aurii si crocante la exterior. 

Scoatem crochetele pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde !

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Frantuzesti