Aperitiv pasta de ton

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2016 | 12568 vizualizari

 

O idee super rapida pentru micul dejun sau o gustare pentru orice ora :)

 

INGREDIENTE

  • o cutie de ton in suc propriu (160 gr)
  • 20 gr unt
  • 1 lingura smantana grasa
  • 5-6 masline verzi fara samburi
  • 1 fir subtire ceapa verde
  • 1 lingura marar tocat 2 lingurite zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pasta de ton:

  • Scurge bine tonul si pune-l in mini tocatorul Breville sau al unui robot de bucatarie.

  • Adauga peste el restul ingredientelor si mixeaza bine pana obtii o pasta fina.

  • Serveste pasta de ton pe paine prajita si decoreaza dupa plac.

TIPS-URI

1

Poti mixa ingredientele si cu un blender vertical.

2

Nu mai este nevoie de sare, maslinele verzi sunt suficient de sarate.

3

Daca vreti sa fie mai dietetica, inlocuiti untul si smantana cu o lingura generoasa de branza de vaci degresata si puneti 1-2 linguri de apa, ca sa se poata mixa. Eu am incercat si varianta asta si e tare gustoasa si asa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

12.05.2016, 01:59

Buuna !!!!

sebirizescu 1

12.05.2016, 16:21

bun

oanapl 1

29.12.2017, 10:12

Ce bunătate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de sfecla rosie , portocale si branza cremoasa

pe 26.07 la 23:35

Costite de porc adevarate, la gratar

pe 26.07 la 21:41

Salata de vinete cu iaurt si chimen

pe 26.07 la 15:32

Desert prajitura racoroasa cu zmeura

pe 25.07 la 22:30

Desert prajitura cu fructe de vara

pe 25.07 la 22:07

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de sfecla rosie , portocale si branza cremoasa

pe 26.07 la 23:35

Costite de porc adevarate, la gratar

pe 26.07 la 21:41

Salata de vinete cu iaurt si chimen

pe 26.07 la 15:32

Desert prajitura racoroasa cu zmeura

pe 25.07 la 22:30

Desert prajitura cu fructe de vara

pe 25.07 la 22:07

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon afumat