Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2018 | 22150 vizualizari

 

Rulada de spanac cu umplutura de branza este un aperitiv minunat sau chiar un pranz satios daca ii pui alaturi o salata. 
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus, iar mai multe retete video gasesti pe canalul de youtube Bucataras Tv

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 400 gr spanac congelat
  • 3 oua
  • 250 gr faina
  • 150 gr smantana
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare si piper dupa gust

Umplutura:

  • 100 gr unt moale
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr smantana
  • 1 ceapa rosie
  • ½ ardei kapia
  • sare si piper

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza:

Mixeaza spanacul maruntit cu galbenusurile. Adauga smantana.


Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si praful de copt si adauga-le in compozitie.


Condimenteaza dupa gust cu sare si piper


Mixeaza albusurile cu un praf de sare si adauga-le apoi in compozitie, amestecand usor cu o spatula.


Pune hartie de copt in tava de aragaz, toarna compozitia si coace aluatul la 180 de grade C, cam 15 minute, pana se rumeneste usor.


Scoate aluatul cu tot cu hartie de copt pe un prosop umed si ruleaza usor. Lasa-l asa pana pregatesti umplutura.


Mixeaza crema de branza cu untul moale, smantana si sare si piper dupa gust.


Adauga ceapa rosie si ardeiul kapia taiate cubulete.


Amesteca cu o spatula si intinde crema peste foaia de aluat.


Ruleaza usor si pune rulada in folie de plastic, apoi in folie de aluminiu si las-o la frigider 2-3 ore sa se intareasca, apoi feliaz-o.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Oana 1

15.01.2018, 15:43

Ma bucur mult ca va place!

oanapl 1

15.01.2018, 20:18

Arată minunat!

Sidy 1

04.05.2019, 07:08

E delicioasa si aspectuoasa !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei