Aperitiv rulada din carne tocata cu legume

de T I M E A in Porc, 20 Mai 2014 | 52223 vizualizari

 

E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 cartof mare
  • 1 morcov mare
  • 4 fire ceapa verde
  • ½ ardei verde
  • ½ ardei rosu
  • ½ legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 3-4 linguri pesmet
  • ½ lingurita sare de mare
  • un pic de piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din carne tocata cu legume:

Tocam carnea si o punem intr-un bol.

Cartoful il dam pe razatoarea mica si il scurgem de apa. Morcovul la fel il dam pe razatoarea mica.

Ceapa si ardeiul le spalam si le taiem rondele, respectiv cubulete. Toate acestea le adaugam peste carnea tocata si amestecam bine.

Adaugam patrunjelul tocat, apoi ouale si omogenizam compozitia. La final incorporam pesmetul cu sarea si piperul.

Turnam carnea pe o hartie de copt si o rulam, apoi o punem intr-o tava de chec sau chiar si intr-o tava dreptunghiulara. Sau putem pune hartia de copt in tava si apoi amestecul de carne in tava. Voi faceti cum credeti ca va e mai usor.

Dam tava la la cuptor la 170 de grade timp de o ora si 10 minute. Scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit feliem.

Se poate servi si rece si calda.

TIPS-URI

1

Verdeturile folosite sunt si in functie de preferinte.

2

Rulada se poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta alaturi de o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din carne tocata cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Sylvia 1

15.01.2015, 10:58

imi place f mult si este de o mie de ori mai buna decat mezelurile din comert

Bya Ralu 1

16.01.2015, 13:33

ce bun trebe sa fie

mihaelar63 1

12.12.2016, 03:53

Gata . Am descoperit si eu America ) La favorite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

pe 23.03 la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu ciuperci