Aperitiv spirale cu branza si sunca

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2021 | 7139 vizualizari

 

 Am avut pe stoc un pachet de foietaj. Pentru ca am fost vizitata de rude, repede -repede am pus de niste spirale rasucite, dar si imbunatatite cu sunca si branza.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 800 gr
  • 200 gr branza burduf
  • 200 gr sunca de Praga
  • 4 linguri cu varf de ketchup picant
  • 1 lingura seminte negrilica[chimen negru ]
  • 1 lingura susan
  • 1 galbenus
  • 1 lingura iaurt
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv spirale cu branza si sunca:

  1.  Foietajul se lasa la dezghetat in frigider .
  2. Una dintre foi se unge cu ketchup picant .
  3. Se presara pe suprafata intregii foi branza de burduf .
  4. Foaia se imparte si se taie in 16 bucati egale de marime dreptunghiulara-alungita.
  5.  Deasupra fiecarei bucati de foietaj se pune o bucata de sunca de praga, taiata aproximativ la fel .
  6. Se acopera cu ceialalta bucata de foietaj si se taie la fel .
  7.  Se ia fiecare fasie de foietaj umpluta si se rasuceste .
  8. Se aseaza in tava pe hartie de copt .
  9. Se amesteca galbenusul cu iaurt si cu sare .
  10. Se unge fiecare rasucita in parte cu amestecul cu ou.
  11. Folositi o pensula de silicon .
  12. Presarati pe deasupra pentru aspect , seminte de chimen negru si de susan .
  13. Tava se da la cuptorul preincalzit cam 30 minute pana cand spiraele se  rumenesc frumos .
  14.  Au fost atat de reusite incat au fost devorate calde ,  rapid de  catre  musafiri.

TIPS-URI

1

In locul branzei de burduf puteti foloosi cascaval razuit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv spirale cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman