Aperitive

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 328792 vizualizari

 

Iata cateva platoturi tocmai bune pentru mese festive! Le-am adunat aici pe toate, sa va inspirati :))

 

INGREDIENTE

  •  sunca
  • branza
  • ardei
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive:

1. Platou cu rulada de cascaval, rulouri cu sunca de praga cu salata de cruditati, ardei umpluti cu crema de branza, acordeoane de rosii umplute cu salata de vinete.

2. Platou taranesc, pentru masa de Anul Nou: toba, lebar, caltabos(toate facute in casa), telemea de vaca, rosii cherry, masline verzi si negre, sorici, sunculita taraneasca, ceapa de apa, castraveti si sunca de praga.

3 si 4. Doua platouri pentru masa de Craciun, tot cu “chestii” traditionale de porc, rulada de cascaval si masline.

5. Frigarui cu telemea de vaca/rosii cherry/masline si altele cu cascaval/pepene galben/strugure/rosii cherry, toate infipte intr-un pepene galben.

6. Platou cu salata de ton pe frunza de salata verde si rulouri cu sunca de praga cu salata de cruditati.

7. Platou taranesc cu branza telemea, rosii, kaizer, masline si rosii.

8. Platou cu rulouri de cascaval umplute cu salata de telina si mar, dobos cu sunca si cascaval si salata de cruditati cu pui pe felie de mar

9. Turnulete taranesti, cu ceapa rosie, kaizer, branza si rosie.

10. Platou cu rulouri de sunca cu salata de cruditati, ardei umpluti cu pasta de branza si chiftelute.

11. Soricei, oua umplute cu pasta de pateu, galbenus si mustar.

12. Platou cu tartine cu crema de branza si somon afumat

13. Terina cu ficat si sos de afine

14. Masa de Craciun aranjata

15. Tartine cu salata de pui si ardei copt

16. Stelute cu pasta de branza si somon afumat si 17. alaturi de salata de pui cu ciuperci, salata de pui cu porumb si salata de cruditati

18. Tartine cu pasta de ton si masline

19. Terina cu spanac

20. Arici tepos, frigarui cu branza, cascaval, struguri, rosii cherry si castravete, floricele de praz

21. Triunghiuri cu spanac umplute cu branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Roşii la cuptor, umplute cu brânză