Aperitiv-tort finlandez

de giorgi in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2011 | 6862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de paine alba ,feliata mare,dreptunghiulara
  • 125-250g branza topita
  • 2 conserve mici peste ,ton ,in suc propriu
  • 125-250g crème fresh(crema de branza)
  • somon afumat cam 100x 50x 20mm sau un peste rosu
  • vegeta sau supa cub
  • 250g vispikream=smantana dulce la cutie(frisca fara zahar si arome)
  • Frunze de ceapa verde
  •  icre colorate, rotunde, pentru ornament sau alte legume,felii de peste
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv-tort finlandez:

Se ia paine feliata mare alba ,se inlatura marginile


Compozitia 1: 125g branza topita o amesteci cu peste Ton din conserva si cu ceapa rosie taiata solzisori


Compozitia 2: 250g crème fresh sau bounjour se amesteca cu ceapa verde taiata foarte mic, cu marar si cu pestele taiat cuburi mici


Se face un sirop de apa fiarta + supa cub se insiropeaza painea.


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2


Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 1



Pui 3 sau 4 felii de paine, le insiropezi si intinzi compozitia 2


Toate astea pana ti se termina compozitiile sau painea…



La sfarsit se pune painea goala insiropata drept acoperis.


Totul se imbraca in frisca batuta


Ornezi cu marar, ceapa verde taiata inele, icre colorate (rosii sau negre), piper colorat (rosu sau verde) boabe mari rotunde .


In loc de peste se poate face tortul asta si cu sunca, salam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv-tort finlandez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

giorgi 1

03.12.2011, 20:13

multumesc frumos!Sa nu-l uitati de Craciun.In reteta am omis ceapa rosie la ingrediente dar am pus-o in mod de preparare.

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:31

bun

Xandrinne 1

17.12.2017, 07:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv din omleta