Aperitiv ardei umpluti cu branza

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2016 | 24159 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei capia
  • 250 gr ricotta
  • 150 gr branza burduf
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ardei umpluti cu branza:

Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam.

II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde coaja de pe ei si se inmoaie. II punem la racit intr-o strecuratoare si presaram sare peste ei. Ii acoperim cu un prosop umed. In acest fel ii vom putea curata mai usor.

Pana se racesc ardei facem umplutura: amestecam ricotta cu branza de burduf pana cand se omogenizeaza bine. Gustati si mai adaugati sare daca mai trebuie.

Ardeii ii curatam de coaja si de seminte si ii desfacem ca si pe o carte. Vom avea din fiecare ardei cate o felie. Punem cate o lingura de branza pe fiecare si refacem ardeiul unind partile laterale.

Pregatim un vas cu faina si separat batem ouale cu o furculita. Intr-o tigaie mare punem ulei la incins.

Dam fiecare ardei prin faina si ou de cate doua ori (faina –ou- faina-ou) si ii prajim in ulei incins.

Sunt buni atat calzi cat si reci. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ardei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crochete din branza de burduf