Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot

de T I M E A in Slow Cooking, 1 Sep 2015 | 1359 vizualizari

 

Imi plac mult ardeii umpluti si am vrut sa ii testez si la noul meu aparat Crock Pot. Normal ca am avut un rezultat pe masura asteptarilor pentru ca totul a fost gatit la temperatura joasa si nici nu a trebuit sa stau langa aparat.

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei potriviti
  • 350 g carne de vitel
  • 80 gr orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita sare
  • un pic de piper
  • 800 ml suc de rosii
  • 2 lingurite zahar brun
  • busuioc verde
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot:

Tocam carnea cu masina de tocat carne sau cu robotul de bucatarie. Tocam ceapa marunt si dam morcovul pe razatoare, sau daca aveti un mixer multifunctional cu maruntitor/tocator, folositi-l pe acesta. Amestecam intr-un bol carnea, ceapa, morcovul si orezul spalat bine si scurs de apa, sarea, piperul si patrunjelul tocat.


Ardeii ii spalam, taiem partea de sus si scobim semintele si nervurile.


Umplem fiecare ardei cu compozitia de carne.


Asezam ardeii umpluti pe fundul vasului de ceramica al aparatului Crock Pot slow cooker digital 4,7l si turnam sucul de rosii cat se acopere 3 sferturi din ardei.


Adaugam in sucul de rosii 2 lingurite de zahar brun si in functie de cat e de sarat potrivim de sare.


Conectam aparatul Crock Pot la o sursa de curent, punem capacul, modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de 4 ore. (dupa 3 ore si jumatate am verificat si aveam carnea si orezul fiert si am oprit aparatul, dar depinde foarte mult de carnea folosita iar carnea mea era tare frageda fiind de la vitel crescut la tara).


Adaugam la final busuioc tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Rocsi 1

02.09.2015, 19:48

Vin sa pap un ardel cald!

T I M E A 1

02.09.2015, 23:05

Andra , Rocsi cu drag

Panacris 1

08.09.2015, 20:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade