Ardei umpluţi la slow cooker

de Dya Daniela Andrei in Porc, 7 Ian 2016 | 1196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ne sunt necesare următoarele ingrediente:
    • 8 ardei graşi,
    • 1 kg carne tocată de porc
    • o ceşcuţă cu orez
    • 3 - 4 cepe uscate
    • un morcov mic
    • roşii pentru căpăcele
    • o legătură de pătrunjel
    • o legătură de mărar
    • sare şi piper după gust
    • 200 ml suc de roşii
    • 400 ml bors de putina
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluţi la slow cooker:

Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă.


Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc, în câteva linguri cu ulei, până se pătrund bine. Se adaugă sucul de roşii şi se omogenizează. După ce s-a răcit totul, se adaugă carnea tocată, verdeţurile si se presară sare şi piper după gust.


Se amestecă ingredientele pâna obţinem o pasta omogenă cu care se umplu ardeii.


Roşiile se spala şi se taie sub formă de căpăcele pentru a se pune la capetele ardeilor umpluţi.


Aşezăm ardeii în crok pot, adăugăm borşul de putină şi setăm modul HIGH pentru 2 ore jumătate. Dacă este necesar, prelungim timpul.


Se servesc, după bunul plac, cu smantana şi ardei iute.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluţi la slow cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Dya Daniela Andrei 1

08.01.2016, 13:01

Xandrinne 1

09.01.2016, 07:48

reisnaor_2006 1

24.02.2016, 15:11

la favorit cu ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu morcovi si nuci